ОСТАННІ НОВИНИ

Під варту взяли мешканця Львівщини, який закопав труп односельчанина у саду

Маркіян Рой

|

37-річному мешканцю Дрогобиччини, який закопав труп односельчанина в саду, повідомили про підозру в умисному вбивстві та обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, у березні 2024 року в одному із сіл Дрогобицького району, підозрюваний у своєму будинку вбив односельчанина.

Попередньо, чоловіки розпивали алкогольні напої. Згодом між ними виникла побутова суперечка, в ході якої фігурант схопив ніж та наніс ним численні удари в груди та живіт 53-річного потерпілого. Від чого останній помер на місці. Після того, задля приховування вчиненого, підозрюваний закопав труп в саду поблизу свого будинку.

Тіло чоловіка виявили правоохоронці майже через два тижні після смерті. До останніх звернулась його матір, яка і повідомила про зникнення.

37-річному чоловіку повідомлено про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України). Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *