ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни атакували енергетичну інфраструктуру на Харківщині та Дніпропетровщині

Маркіян Рой

|

У ніч на 4 квітня російська окупаційна армія атакувала сонячну електростанцію на Дніпропетровщині, а також енергооб’єкт на Харківщині. Про це повідомила пресслужба Міненерго.

«На Харківщині через атаку дронами вночі пошкоджено обладнання енергооб’єкта. Сталося займання, яке було ліквідовано силами ДСНС. На щастя, обійшлося без постраждалих», – йдеться в повідомленні.

На Дніпропетровщині ворог обстріляв одну із сонячних електростанцій. Внаслідок атаки пошкоджено обладнання підприємства, виникла пожежа. Під час ліквідації охоронець отримав опіки. Впродовж години загорання ліквідовано силами персоналу станції та ДСНС.

«На жаль, через ворожі обстріли є жертви серед енергетиків», – повідомили у Міненерго.

У Харкові під час ліквідації наслідків нічного дронового обстрілу постраждав 64-річний слюсар Харківської міської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України». Його доставили до лікарні. Також пошкоджено автомобіль диспетчерської служби.

Також на Сумщині під час бомбардування населеного пункту с. Самотоївка від вибуху авіабомби зазнав смертельних поранень 47-річний працівник Сумської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України», зазначили в Міненерго.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *