ОСТАННІ НОВИНИ

Найкращим двірником року львів’яни обрали Богдана Єсипа

|

За результатами конкурсу «Найкращий двірник Львова – 2023» переможцем став Богдан Михайлович Єсип – двірник палацу графів Потоцьких, Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького, Галицького району. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

Так, переможець отримає поїздку до одного із закордонних міст-партнерів Львова, туристичний вікенд на двох у Закарпаття та грошову премію у розмірі 10 тисяч гривень.

Загалом містяни запропонували на конкурс 51 учасника. Найбільше голосів отримав Богдан Єсип, який працює двірником з грудня 2010 року. Він прибирає подвір’я та прилеглу територію до Палацу Потоцьких, доглядає газони, квіти та екзотичні рослини.

«Хочу подякувати всім, хто подав мою кандидатуру і хто проголосував за мене. Я горджуся і люблю свою роботу. Пильную свої обов’язки. Тому всім дякую за оцінку і дякую за подарунки. За кордоном я ще не був. Це буде моя перша поїздка. Подивлюся як там прибирають місто», – розповів Богдан Єсип.

Також варто зазначити, що Богдан Єсип входить у технічну групу обслуговуючого персоналу щодо організації та обслуговування заходів з прийому високопоставлених осіб України та світу у Палаці Потоцьких. Особисто був присутнім під час візитів президентів, які відбувались в приміщеннях палацу.

Щодо кращих двірників районів, то за результатами конкурсу:

  • Кращим двірником Залізничного району стала Горнович Ганна Павлівна – двірник ЛКП «Сяйво».
  • Кращим двірником Личаківського району стала Феденьків Марія Степанівна – двірник ЛКП «Господар».
  • Кращимй двірником Сихівського району став Березовський Анатолій Володимирович – двірник ОСББ «Хоткевича-46».
  • Кращим двірником Франківського району стала Пашко Марія Степанівна – двірник ЛКП «Магістральне».
  • Найкращим двірником Шевченківського району стала Нежухівська Леся Ярославівна – двірник ОСББ «ВЕЛИЧКОВСЬКОГО,48».

Кращі двірники районів міста, яких своїм голосуванням обрали мешканці, також отримають цінні подарунки. Зокрема, туристичні вікенди у Закарпаття та грошові нагороди у розмірі 10 тисяч гривень.

«Останні два роки ми цього конкурсу не проводили, бо був карантин. Та розуміємо, що такі конкурси дуже цінні. Це стимул для них. Бо оцінка людської праці є дуже важливою. Саме завдяки двірникам у нас чисто. Двірник – це жертовна праця. Вони працюють за будь-якої погоди, в дощ і сніг, а зараз – навіть під час повітряної тривоги. Тому ми стараємося, щоб було більше техніки, щоб полегшити роботу наших двірників», – каже заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *