ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться лекція відомої гінекологині Людмили Шупенюк

Марія Дорофєєва 

|

10 лютого о 15:00 у Львові в Будинку офіцерів відбудеться лекція відомої гінекологині Людмили Шупенюк «Здоров’я жінки: Все, що ви хотіли знати від гінеколога». Під час публічної бесіди лікарка дасть відповідь на всі важливі питання, що турбують жінок, повідомили організатори заходу VINIL Concert agency.

Людмила Шупенюк – акушер-гінеколог вищої категорії та лікар ультразвукової діагностики. Більш відома, як експерт проєктів «Я соромлюсь свого тіла», «Давайте поговоримо про секс», «Все буде добре», «За живе», «Кохана, ми вбиваємо дітей». Лікарка має тридцятирічний досвід роботи, пройшла стажування з лазерної медицини в Німеччині. Регулярно підвищує кваліфікацію на міжнародних конгресах і з’їздах з акушерства та гінекології.

На лекції будуть обговорені важливі теми: як зберегти здоров’я, як не допустити розвитку хвороб та як їх правильно лікувати.

«Мені хочеться 10 лютого зустрітися з жінками у чарівному місті Львові, щоб поговорити про жіноче здоров’я. А гроші, які ми зберемо від цього заходу, підуть на ЗСУ», –  повідомила Людмила Шупенюк.

Організатори обіцяють, що зустріч пройде максимально ефективно, корисно та інформативно. На ній розкриють усі болючі та важливі для жінок питання.

Квитки можна придбати тут: bitly

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *