ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові прооперували дитину, в якої запалення вуха спричинило менінгіт

Лілія Кичма

|

Львівські отоларингологи дитячої лікарні «Охматдит» прооперували 9-річного хлопчика Дмитра, у якого запалення вуха спричинило менінгіт. Про це повідомили у Центрі дитячої медицини. Лікарня «Охматдит».

Малий пацієнт прибув до лікарні із Городоцького району Львівської області, а почалось усе із болю у вусі.

За даними медиків, місцевий лікар поставив діагноз отит та призначив лікування. За кілька днів Дмитра почало боліти друге вухо і одночасно голова. На наступний день у дитини підвищилася температура та почалося блювання. Батьки викликали швидку. З місцевої лікарні хлопчика направили до інфекційної лікарні Львова із підозрою на менінгіт.

Вже у Львові дитину та скерували на КТ, де виявили ознаки руйнування отитом скроневої кістки, яка призвела до поширення бактеріальної інфекції із вуха до мозкової оболонки. Дмитра перевели до Центру дитячої медицини, лікарні «Охматдит», а лікарі прийняли рішення оперувати Дмитра.

«Ми «почистили» гнійне вогнище інфекції. Операція пройшла успішно. Дитина себе добре почуває», – повідомив керівник Клініки хірургії голови та шиї Федір Юрочко.

Зараз Дмитрик одужує, а його батьки вдячні львівським медикам за фахову та дбайливу допомогу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *