ОСТАННІ НОВИНИ

Доба на Донбасі: постраждало троє українських захисників

Соломія Головіна

|

На Донбасі минулої доби, 27 листопада, збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі ООС.

 

Противник обстрілював позиції Об’єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «СХІД» російські окупаційні війська здійснили 6 обстрілів: поблизу Старогнатівки і Березового – з підствольних гранатометів та стрілецької зброї; двічі біля Мар’їнки – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Водяного, що на Приазов’ї, – з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Красногорівки – з великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «ПІВНІЧ» зафіксовано 3 ворожих обстріли: неподалік Південного – з РПГ та автоматичних гранатометів; поблизу Шумів – зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; біля Попасної – зі стрілецької зброї.

Зазначається, що 27 листопада поранень внаслідок обстрілів зазнали два військовослужбовці Об’єднаних сил. Ще один український захисник отримав бойову травму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *