ОСТАННІ НОВИНИ

До 10 років тюрми «світить» 20-річній львів’янці, яка напідпитку жорстоко вбила пенсіонера

Вероніка Рой

|

Правоохоронці повідомили про підозру 20-річній львів’янці, яка до смерті побила пенсіонера. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури у Львівській області.

 

Подія трапилася в ніч з 28 на 29 липня у м. Львові. Встановлено, що підозрювана, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в ході словесного конфлікту із 83-річним потерпілим, нанесла йому невстановлену кількість ударів кулаками рук в голову та по тулубу.

Продовжуючи свій злочинний умисел, лиходійка завдала потерпілому велику кількість ударів дерев’яним стільцем та невстановлену кількість ударів кухонним ножем. Після цього, зловмисниця покинула приміщення квартири, а чоловік, якого вона залишила у непритомному стані, від отриманих травм помер.

Личаківським районним судом м. Львова, 8 серпня, за клопотанням сторони обвинувачення, підозрюваній обрано найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Розслідування триває, у провадженні призначено судові експертизи, проводяться необхідні слідчі дії. За вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає позбавлення волі від 7 до 10 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *