ОСТАННІ НОВИНИ

Реконструкція площі Двірцевої: від завтра закривають в'їзд для автомобілів на автостанцію

Вероніка Рой

|

22 березня у Львові розпочинається другий етап реконструкції площі Двірцевої. Відтак, завтра закривають в’їзд для автомобілів на автостанцію «Двірцеву». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«З 25 березня (понеділок) буде закрито вже саму автостанцію. Відповідно з 25 березня усі міжнародні рейси будуть відправлятися з парковки біля вокзалу, поруч із зупинкою громадського транспорту. Також звідси будуть відправлятися автобуси, які курсують в Трускавець і в Моршин. Усі інші автобуси, які зараз курсують до автостанції на пл. Двірцевій, будуть перенесені на Приміський вокзал. Трамваї і міські автобуси курсуватимуть без змін. Відновити роботу автостанції плануємо до кінця цього року. З 26 березня (вівторок) буде перекрито для проїзду частини вулиці Чернівецької. Тобто права частина вулиці буде закрита, а на лівій буде організовано реверсний рух», — розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Нагадаємо, реконструкція площі Двірцевої стартувала 1 березня і близько 2 років. Детальніше про масштабний ремонт площі перед головним вокзалом читайте у матеріалі Львівського порталу: «Площа Двірцева 2.0. Грандіозна ліквідація сорому».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *