ОСТАННІ НОВИНИ

Wizz Air запустив авіарейс зі Львова до Копенгагена

Вероніка Рой

|

Вчора, 3 березня, авіакомпанія Wizz Air почала виконувати польоти за маршрутом Львів-Копенгаген. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі аеропорту «Львів».

 

Як йдеться у повідомленні, рейс буде виконуватись двічі на тиждень – у середу та неділю. Приліт у Львів – 19:15, виліт – 19:45. Вартість квитка в одну сторону стартує від 909 грн.

Зазначимо, авіакомпанія Wizz Air у літньому сезоні, який починається 31 березня, суттєво змінює частотність на п’яти напрямках: у Братиславу, Гданськ, Берлін, Вроцлав та Дортмунд. До того ж, слід відзначити і географію польотів авіакомпанії Wizz Air – вона зараз розширяється до шести країн Європи: Польща, Німеччина, Англія, Литва, Словаччина та Данія.

Нагадаємо, угорський лоукост-перевізник Wizz Air відновив свою роботу у МА «Львів» ім. Данила Галицького усередині 2017 році, відкривши рейси у Вроцлав та Берлін. 

У березні 2018 року було додано ще три: у Дортмунд, Гданськ та Катовіце. Згодом було вирішено почати польоти у Лондон-Лутон. У кінці жовтня стартували рейси у Вільнюс та Братиславу, в середині грудня – у Франкфурт-Хан, а з 3 березня 2019 року почне виконувати рейси у Копенгаген.

Фото: аеропорт “Львів”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *