ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин допоміг патрульним врятувати чоловіка від самогубства

Юлія Шпак

|

У Львові небайдужий громадянин допоміг патрульним врятувати чоловіка від самогубства. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Цієї суботи патрульні 3 батальйону отримали повідомлення, що на вулиці Городоцькій, на даху будівлі стоїть чоловік та, ймовірно, хоче стрибнути вниз.

«Екіпаж прибув на місце та побачив особу, яка сиділа на краю будинку. Офіцери піднялися на дах та спробували встановити з хлопцем контакт. Той, в свою чергу, попередив, що якщо вони підійдуть ближче – він стрибне. Впродовж тривалого спілкування чоловік так і не пояснив патрульним, чому він хоче вкоротити собі віку. Згодом на дах піднялися ще офіцери поліції та заявник. Патрульні почали відволікати увагу чоловіка, і в цей час, заявник підповз до нього та схопив. Інспектори миттєво відтягнули чоловіка від краю будинку», – розповідають патрульні.

Патрульні встановили дані громадянина, ним виявився 22-річний мешканець Львівської області. Його передали медикам, а також повідомили родичів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *