ОСТАННІ НОВИНИ

В гостях у АТП-1. Що відбувається з комунальними маршрутками у позаробочий час

Катерина Родак

|

Сьогодні. 6 березня, на території Львівського комунального АТП-1 провели екскурсію. Журналістам, депутатам міської ради та громадським активістам показали, як миють, випускають, заправляють та ремонтують міський транспорт.

 

За словам керівника АТП-1 Ореста Хамули, значну частину із виділених у 2017 році коштів підприємство вклало в ремонтну зону.

«Минулого року комунальне АТП-1 закупило заправні пункти, купило мийку тунельного типу з очисткою, GPS-навігатори адаптовані до електронного квитка, трактор.

Завдяки придбаній мийці за годину можемо помити 40 машин. Машини миються кожного дня ввечері. Зараз мийка не працює. З січня, через морози, ми зупинили її роботу. До кінця березня, коли температура підніметься, зможемо відновити роботу мийки. До мийки маємо очисні споруди для очистки води. Це дають можливість економити 70% води – тобто у зворотному використанні 70% води повертається. Це серйозна економія, оскільки щодня миємо машини», – повідомив посадовець.

На території парку працівники не користуються я ні газом, ні електрикою.

«Ми палимо дровами, що дає нам змогу також заощадити велику суму коштів. Дрова починаємо заготовляти вже з весни», – каже Орест Хамула.

Також у 2017 році на АТП-1 закупили трактор для розчистки території, провели ремонт в боксах – накрили і встановили двері. У сильні морози в боксах зберігали машини, які виходили на перші рейси. Це більше 50% власних машин. Тому холодні дні ми пройшли без жодних проблем – випуск машин на рейси забезпечили на рівні 90%.

«Цього року, оскільки виходять з гарантійного ремонту автобуси Електрони і Атамани,  знову потрібно буде придбати обладнання для ремзони. Хочемо закупити декілька верстатів необхідних для ремонтів», – цитує директора АТП-1 прес-служба міської ради.

Фото: Олександр Мазуренко, ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *