ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали водія-порушника під наркотиками

Олександр Косик

|

20 згортків із білим порошком та пакет з подрібненою рослиною речовиною виявили у порушника ПДР в стані наркотичного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

 

Цієї ночі, 18 січня, о 2:30 ночі під час патрулювання дороги Київ-Чоп екіпаж 3 батальйону помітив автомобіль BMW, який перетнув подвійну суцільну смугу поблизу населеного пункту Гамаліїївка. Транспортний засіб зупинили і під час спілкування з водієм помітили незрозумілу поведінку: він нервував та мав ознаки наркотичного сп’яніння. При поверхневій перевірці у 19-річного юнака виявили два пакети з підозрілою речовиною. На місце події викликали слідчих Пустомитівського відділу поліції.

Залучивши понятих, слідчий продовжив огляд водія та транспортного засобу. Виявили 2 пакети різного розміру з речовиною зеленого кольору рослинного походження схожою на коноплю, а також 20 згортків з порошком білого кольору схожим на амфетамін. В автомобіля був відсутній VIN-код.

Патрульні винесли об’єднану постанову за відсутність усіх необхідних документів та порушення правил дорожнього руху, а також склали протокол за керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння та протокол затримання. Далі згаданим громадянином займаються слідчі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *