ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість отруєних у «Панській чарці» зросла до 25 людей

Андрій Котенський

|

Після святкувань у ресторані «Панська чарка» гостру кишкову інфекцію підхопив 21 відвідувач закладу. Серед них двоє дітей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Департаменту із питань цивільного захисту населення ЛОДА.

«За інформацією Державної установи «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» під час спалаху гострої кишкової інфекції, через вживання їжі під час святкування груп людей та харчування в ресторані «Панська Чарка» (м. Львів, вул. Винниченка, 3), із 16 жовтня поточного року всього звернулось за медичною допомогою до закладів охорони здоров’я області 21 особа, у тому числі 2-є дітей. З них вгоспіталізовано 20 осіб, у тому числі 2-є дітей», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні звернулося – 19 осіб, у тому числі 2-є дітей; до інфекційного відділення Новояворівської РЛ № 1 – 1 особа; ще одна людина перебуває на амбулаторному лікуванні.

Попередній діагноз – гостра кишкова інфекція. Стан всіх госпіталізованих пацієнтів середньої важкості.

Потерпілим надається медична допомога згідно клінічних протоколів. Епідрозслідування та протиепідемічні заходи тривають.

Як відомо, ресторан «Панська чарка» має стосунок до народних депутатів братів Дубневичів. Зокрема, згідно даних Youcontrol, одним із бенефіціарних власниківТзОВ «Глинянська вежа», що володіє закладом, є дружина Богдана Дубневича – Тетяна.

У «Панській чарці» висловили свою офіційну позицію щодо цього інциденту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *