ОСТАННІ НОВИНИ

Маленьких творчих львів’ян кличуть у безкоштовну літню школу

|

У середу, 1 червня, о 10.00 год. в «Арт-Клубі» (вул. Замарстинівська, 71) відбудеться відкриття літньої школи, де близько 30 дітей мають змогу відвідувати безкоштовні заняття. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

школа

Працюватиме «Територія дружби» також у дитячих клубах «Сонечко» та «Лайм» (вул. Гетьмана Мазепи, 13а) до 30 червня, з 10.00 до 13.30 год (з понеділка по п’ятницю).

На дітей шкільного віку чекають цікаві тематичні майстер-класи зі співу, музичної грамоти, танців, театрального та образотворчого мистецтва, макетування,  конкурси, вікторини. Для урізноманітнення дозвілля, навчання поєднується перервами на настільні ігри, прогулянками, рухливими іграми на майданчику. Також будуть організовані мандрівки в парк «Знесіння», Центральний парк культури та відпочинку ім. Б.Хмельницького, екскурсії в музеї міста.

Контактні особи: координатор в «Арт-Клубі» – Чистоклєтова  Ольга,  0931720544, координатор  в клубах «Сонечко» та «Лайм» –  Пікулик Лілія, 0973226244.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *