ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові визначать найкращого читача серед школярів

|

У Львівській обласній бібліотеці для дітей відбудеться фінал обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України-2016». Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі бібліотеки.

pochemu-skolniki-ne-ljubat-literaturu

Закінчилися відбіркові районні та міські тури Всеукраїнського конкурсу “Найкращий читач України – 2016”. Відтак настав час визначити найкращого читача серед учнів 6 та 7 класів Львівської області.

Отож, 27 квітня об 11.00 год у бібліотеці зберуться переможці районних турів конкурсу, аби серед них визначити найсильніших. Понад сорок учасників приїдуть до Львова, аби вибороти право називатися найкращим читачем області. Крім письмових завдань, на наших гостей чекає цікава програма у виконанні відомого ілюзіоніста Віктора Кочергана.

Усі учасники обласного туру матимуть нагоду приїхати на один день в середині травня на Дитячий форум, а два переможці (учні 6 та 7 класів) будуть учасниками форуму впродовж чотирьох днів – з 12 по 15 травня.

План проведення фіналу обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України-2016»

11.00-12.00 год. – конкурсанти виконують письмові завдання

12.15 год. – виступ відомого ілюзіоніста Віктора Кочергана

14.00 год. – підбиття підсумків і оголошення переможців. Якщо письмові завдання переможців не виявили, проводиться гра «П’ять кроків»

Фото: soveti.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *