ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині працівницю пошти спіймали на привласненні 150 тис. грн

Ольга Денисяка

|

У Львівській області колишню керівницю одного із відділень поштового зв’язку судитимуть за привласнення більше 150 000 грн товариства. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що обвинувачена, будучи начальником одного із пересувних відділень поштового зв’язку, привласнила більше 150 тис. грн, що належали товариству.

«Гроші надійшли за отримання та вручення адресатам поштових відправлень, а також це була інша готівка, якою вона заволоділа з каси відділення. В подальшому жінка розпорядилася ними на власний розсуд. Представниками підприємства заявлено цивільний позов з метою відшкодування фігуранткою завданих збитків», – йдеться в повідомленні.

Обвинувальний акт стосовно колишньої начальниці одного із відділень поштового зв’язку за фактом привласнення грошових коштів товариства скерували до суду (ч. 4 ст. 191 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *