ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янку судитимуть за продаж наркотиків та організацію притону

Олег Дерев'янко

|

У Львові судитимуть зловмисницю, яка розповсюджувала психотропи та організувала притон для їх вживання. Про це Львівському порталу повідомили в поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 43-річна львів’янка організувала у квартирі одного з будинків на вул. Зубрівській місце для вживання психотропних засобів, зокрема «PVP». За цією ж адресою «клієнти» зловмисниці могли придбати заборонені речовини.

Поліцейські задокументували кілька епізодів незаконної діяльності зловмисниці та затримали її.

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили речовину, схожу на психотропний засіб «PVP», засоби для фасування та інші речові докази. Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершене, відкритому за:

  • ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України;
  • ч.1 ст.317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Максимальне покарання, що загрожує їй – позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *