ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пасажир намагався пограбувати водія автобуса

Олег Дерев'янко

|

У вівторок, 9 квітня, у Львові правоохоронці затримали зловмисника за підозрою у пограбуванні водія маршрутного автобуса. Про це Львівському порталу повідомили в поліції Львівської області.

Як встановили поліцейські, у вівторок, 9 квітня, близько о 13:00, на вул. Зеленій у Львові пасажир маршрутного автобуса сполученням «Львів – Новий Розділ» заволодів виручкою у сумі 1140 гривень у водія транспортного засобу.

Чоловік намагався перешкодити зловмиснику, проте той завдав йому кількох ударів по голові та намагався втекти. На допомогу водію прийшли інші пасажири автобуса, які зателефонували на оперативну лінію 102 та допомогли затримати нападника.

Правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника – ним виявився 20-річний житель Львова.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до 10 років.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *