ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові «поховали» відділення «Альфа-банку»

|

Сьогодні, 1 лютого, у Львові відбувся флешмоб-реквієм, на якому активісти «поховали» відділення «Альфа-банку» на вулиці Грушевського, 20, передає кореспондент Львівського порталу.

DSC_1301

Активісти поставили біля дверей відділення «Альфа-банку» труну, на якій поставили лампадки, квіти, маску Путіна, хліб, чарку горілки та часник. За словами одного з організаторів заходу Олега Радика, російський банк як вампір, тому часник має перешкодити відділенню банка окупанта відродитися.

DSC_1315

DSC_1183

«Ми ж бачимо, що «Альфа-банк» поглинає українські банки. Це як вампір, якого вбивають, а він відроджується, тому треба захиститися від нього традиційними методами», – розповів він.

DSC_1253

DSC_1248

Також він наголосив, що подібні акції ще будуть проводитися, тому вінки залишаться у активістів, а от труну треба повернути.

DSC_1191

«Ми взяли її в оренду, тому ми її віддамо. Буду сподіватися, що в ній поховають якогось окупанта», – жартує активіст.

DSC_1203

Також він заявив, що поки не будуть прийняті відповідні закони, акції активістів не зможуть змінити ситуацію.

DSC_1233

«Російських банків у Львові – як нерізаних свиней, аж очі розбігаються. Ми сподіваємося, що через близькі вибори політики пропіаряться тим, що закриють декілька російських банків. Наразі відбувається рефінансування банків окупанта, їм надається допомога з державного бюджету, тобто з наших податків. Ми можемо проводити акції, палити вікна російським банкам, але допоки наші «державні мужі» не вимкнуть корупційну схему, одним з учасників яких є російські банки, не приймуть відповідних законів, ми не зможемо змінити ситуацію», – переконаний Олег Радик.

DSC_1269

DSC_1278

Фото: Ярослав Сиваківський

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *