ОСТАННІ НОВИНИ

Львів попрощається із захисником Олегом Улянчуком

Маркіян Рой

|

У суботу, 30 березня, Львів попрощається з військовослужбовцем Олегом Улянчуком, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Олег Улянчук (25.10.1980-29.10.2023) Уродженець села Денисівка Хмельницької області.

Навчався у Денисівській гімназії, після 9-го класу вступив до Білогірського ліцею імені Івана Олексійовича Ткачука. Здобув освіту в Тернопiльському національному медичному університеті iм. Івана Яковича Горбачевського, закінчив військову кафедру при навчальному закладі.

Займався приватним підприємництвом, у вільний час захоплювався автомобілями та пошуком археологічної спадщини.

Лейтенант. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання на Харківщині у лавах 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон» Державної прикордонної служби України. За особисту мужність був нагороджений нагрудним знаком «За відвагу в службі».

У Олега Улянчука залишилися батьки, дружина, двоє дітей та брат.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *