ОСТАННІ НОВИНИ

«Динамо» перемагає «Порту» в гостьовому поєдинку

|

Київське «Динамо» перемогло португальський «Порту» у виїзному поєдинку з рахунком 0:2. Таким чином, підопічні Реброва зберігають шанси на вихід з групового етапу Ліги чемпіонів, передає кореспондент Львівського порталу.

Ярмола

Кияни не збиралися відсиджуватися у захисті, адже шанс на путівку в плей-офф давала лише перемога. Ярмоленко і компанія створили декілька небезпечних моментів біля воріт Ікера Касільяса, і згодом активність перетворилась у гол. На 35-ій хвилині арбітр назначив пенальті у ворота португальців, яке Ярмоленко впевнено реалізував.

У другому таймі «Порту» побіг вперед відіграватися, але ворота Шовковського залишилися «сухими». Декілька разів киян рятувала штанга або перекладина.

На 64-ій хвилині підопічні Реброва провели чудову контратаку, яку завершив Дерліс Гонсалес. У цьому моменті «допоміг» киянам Ікер Касільяс, котрий на радість українським вболівальникам відбив м’яча точнісінька у ворота.

До кінця матчу  португальці намагались врятувати ситуацію, проте «Динамо» захищалось впевнено та злагоджено. 0:2 – цілком закономірний результат, який зберігає шанси киян пройти груповий етап Ліги чемпіонів.

Фото: zn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *