ОСТАННІ НОВИНИ

Дрони та РЕБ: Зеленський провів нараду з військовими й урядовцями

Маркіян Рой

|

Президент Володимир Зеленський повідомив, що на нараді щодо дронів було ухвалено рішення про спрощення процедури закупівель, імпорт комплектування, нарощування виробництва снарядів для дронів і навчання операторів БПЛА. Про це глава держави повідомив у соцмережах.

«Разом з військовими та урядовцями провели майже тригодинну, максимально конкретну нараду щодо дронів. Оновили й деталізували плани виробництва на поточний рік за всіма типами безпілотників: FPV, бомбардувальниками, розвідниками, а також за далекобійними дронами для особливих завдань», – зазначив Зеленський.

Також, за словами глави держави, сторони обговорили, як забезпечити гнучкість українського ОПК. Потреби фронту постійно змінюються, тож вітчизняні виробники мають вчасно реагувати на них, йдеться у повідомленні глави держави.

Зеленський повідомляє про ухвалення важливих рішень: щодо спрощення процедури закупівель, імпорту комплектування, нарощування виробництва снарядів для дронів і навчання операторів.

«Проєкт побудови комплексної системи керування засобами РЕБ для захисту наших воїнів і техніки від російських БпЛА. Систему вже тестують на окремих напрямках. Запланували масштабування проєкту на весь фронт», – додав глава держави.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *