ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові від електроенергії відключать житловий комплекс

Ольга Денисяка

|

У вівторок, 2 квітня, від електроенергії відключать ЖК «Парус Парк», що на вул. Кульпарківській, 64а у Львові. Причина відключення — у  будинку 42 непобутові (комерційні) приміщення несанкціоновано користуються тарифом для населення. Про це повідомили у «Львівобленерго».

У повідомленні йдеться, що ще 21 лютого 2024 року працівники «Львівобленерго» здійснили огляд електроустановок цього будинку і склали акт про порушення Правил роздрібного ринку електричної енергії. В акті вказані зобов’язання споживача припинити використовувати електроенергію на непобутові потреби до моменту організації комерційного обліку на непобутові потреби та укласти договір з електропостачальником за відповідним тарифом.

«Термін виконання заходів — місяць з дня складення Акту. Якщо порушення не усунуть у місячний строк, то постачання електричної енергії такому споживачу припиняється. Представник компанії «Зразковий парус» ознайомився з Актом, що засвідчено відповідним підписом.  Після цього споживач скерував звернення стосовно внесення змін у договір з «Львівобленерго». Однак «Зразковий парус» не надав всіх необхідних документів стосовно права власності на нежитлові приміщення та робочий проєкт влаштування обліків електроенергії у цих приміщеннях. Про це повідомили споживача у листі-відповіді», – йдеться в повідомленні.

У «Львівобленерго» заявляють, що станом на 1 квітня ЖК не здійснив необхідних заходів для усунення порушення. Відтак, електроживлення споживачу припинять 2 квітня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *