ОСТАННІ НОВИНИ

Закарпаття у воді. Прогнози синоптиків невтішні

|

На Закарпатті триває ліквідація наслідків підтоплень окремих населених пунктів в басейнах гірських річок області. Сьогодні рівень річок пішов на спад, однак прогнози синоптиків невтішні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України.

60

За даними відомства, забезпечено транспортне сполучення на автодорозі «Мукачево – Рогатин». Відновлено електропостачання всіх населених пунктів Рахівського та Тячівського районів.

68

Станом на 10 годину, залишаються підтопленими 315 домогосподарств, в тому числі 144 житлових будинків у Міжгірському, Рахівському та Тячівському районах.

67

Для проведення протипаводкових робіт залучено 220 осіб та 50 одиниць техніки. Відкачано близько 300 м куб. води з 25 домогосподарств та 17 житлових будинків.

61

62

64

Загалом на ріках Закарпаття фіксується спад рівня води. Щоправда за прогнозами Укргідрометцентру протягом наступної доби в Закарпатті очікуються опади у вигляді дощу, у гірських районах – мокрий сніг. Відтак у нижній течії річки Тиса в районі смт. Вилок та м. Чоп через добігання води з верхів’їв очікується підвищення рівня з виходом води на заплаву.

65

Раніше Львівський портал повідомляв, що на Закарпатті паводок. Прорвало дамбу і змиває дороги.

66

63

Фото: Управління ДСНС України у Закарпатській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *