ОСТАННІ НОВИНИ

Під Маріуполем відбили диверсію бойовиків

|

Під Маріуполем відбили диверсійну групу. Ще одна безглузда провокація бойовиків відбулась в ніч на 28 вересня поблизу населеного пункту Новотроїцьке. Про це Львівському порталу повідомили у медіа-центрі МОУ Львів.

3

За словами бійця ЗСУ з позивним «Раптор», після місячної тиші відновилися провокації.

2«До вчорашнього вечора бойовики, майже місяць дотримувались режиму тиші. Та вчора вони заслали до нас розвідувально-диверсійну групу кількістю до восьми чоловік», – розповів він.

Діяли бандити підступно. Зайшовши на терикон, що поблизу, вони обстріляли наші позиції з підствольного гранатомету. А потім швидко відійшли не завдавши нашим бійцям жодної шкоди.

«Ми цілком розуміємо навіщо бойовики це роблять. Це дешеві спроби спровокувати наш вогонь у відповідь. Внести дестабілізацію в наше життя. У певній мірі деморалізувати наших бійців. Але… Не на тих вони напали. Обстріл радше викликав усмішку», – повідомив боєць.

1

Також повідомляється, що нещодавно в прилади спеціального спостереження, наші бійці бачили, як на позиції бойовиків приїжджали російські журналісти. При цьому провокатори підняли над своїм бліндажем Державний Прапор України. Згодом на одному з російських каналів був показаний сюжет, як українці не дотримуючись Мінських домовленостей звільнили від загарбників частину території.

Користуючись нагодою, хлопці, що обороняють Новотроїцьке просили передати російським «фейкометальним» псевдо журналістам додавати в свої репортажі більше експресії. Адже давно російські «писаки» не знаходили у звільнених бліндажах кісток від «смажених снігурів», або «пакетів з кров’ю російськомовних немовлят».

«У нас – оборонців Маріупольського плацдарму стальні нерви. І бойовикам нічого не світить, хіба Гаазький трибунал», – додають хлопці.

Фото: Тарас Грень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *