ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин зазіхнувся перетнути Атлантику на веслах

|

Львів’янин Дмитро Резвой презентував проект власного трансатлантичного переходу на веслярському човні «Шляхом Колумба», якій відбудеться у листопаді 2016 року. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

66

За два місяці Резвой планує перетнути Атлантику за маршрутом легендарної експедиції Колумба (це 5500км – авт.), але послуговуючись не вітрилом і силою вітру, а веслами і силою власних рук.

«Для цього переходу будую човен власної конструкції і в цьому мені дуже допомагає досвід батька Павла Резвого, за плечима якого вже переходи через два океани – Атлантичний та Індійський. З таким наставником в мене немає сумнівів в успішності всього проекту», – зізнається Дмитро.

Ініціативою Дмитра вже зацікавилося «The Ocean Rowing Society» (ORS) – «Товариство океанських веслярів» та суднобудівна компанія, на верфях якої закладений човен Дмитра. Сімейне захоплення Резвих набуло неабиякого розголосу у Великій Британії та світі. Так один з найвпливовіших журналів для мандрівників «ExplorersWeb»  двічі називав батька Дмитра (Павла Резвого) людиною року, «Книга рекордів Гіннесса» теж двічі визнавала рекордсменом.

«Після Атлантики планую перехід  через Тихий океан. Якщо піде все як задумано, жоден  з чемпіонських рейтингів в океанському веслуванні не залишиться не побитим», – запевняє Дмитро Резвой.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *