ОСТАННІ НОВИНИ

Мобілізовані побилися із черговими, які не дали пронести на полігон горілку

|

Інцидент стався через те, що чергові на контрольно-пропускному пункті Рівненського полігону спробували відібрати спиртне у військовослужбовця, який повертався назад після зустрічі з родичами, пише Press-centr.

«Військовослужбовці, яким у ці вихідні родичі привезли спиртне, спробували пронести його через КПП, – розповів начальник прес-центру оперативного командування «Захід» Анатолій Прошин. – Оскільки чергові КПП з алкоголем на полігон не пропустили, військовослужбовців це обурило і вони пустили у хід кулаки. В результаті троє чоловіків отримали тілесні ушкодження. В якому вони стані і чи перебувають в лікарні – поінформую пізніше, оскільки поки що інформації про це не маю».

Втім, це не єдиний інцидент з військовим Рівненського військового полігону, який трапився у ці вихідні. Адже ще один з них потрапив під колеса автомобіля біля села Трикопці Рівненського району.

«Чому чоловік опинився на трасі – невідомо, – каже п. Прошин. – Адже у ці дні звільнення з полігону військовослужбовців не було. Навпаки – на території полігону було організовано для них дозвілля: концерт афганців та ансамблю Збройних Сил України, спортивне свято. Тож, очевидно, що військовослужбовець залишив місце служби самовільно. Як він рухався дорогою – по обочині чи проїжджій частині, що його збило авто – встановить слідство».

Нагадаємо, що неприємності з військовослужбовцями Рівненського військового полігону трапляються не вперше. За період перебування тут на службі вже десять осіб померло, причому, більшість з них – через вживання спиртного, яке постачають родичі та мешканці навколишніх сіл. Спроби вплинути на тих, хто продає алкоголь військовим на полігоні, в тому числі й активістами «Правого сектора» Рівненщини, поки що особливого успіху не мали.

286_james-cameron_avatarТим часом, між собою військове керівництво схильних до пияцтва підлеглих вже прозвало «аватарами» через зовнішню подібність з синіми за кольором мешканцями з однойменного фантастичного фільму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *