ОСТАННІ НОВИНИ

За вихідні на Львівщині втопилося шестеро людей

|

Одразу шістьох утоплеників виявили у водоймах Львівщини протягом 1-3 серпня. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

1 серпня о 13.00 у м. Бориславі місцевими жителями в озері у районі вул. Залізняка виявлено та піднято з води тіло 38-річного місцевого жителя без ознак насильницької смерті.

Того ж дня, о 19.30 у водоймі відпочинкового комплексу “Озеро Винниківське”  місцевими жителями  виявлено та піднято з води тіло 21-річного жителя села. Лисиничі Пустомитівського району, який втопився під час купання.

2 серпня о 16.47 у с. Кам’янобрід Яворівського району в р. Верещиця місцевими жителями було виявлено та піднято на поверхню тіло 70-річного місцевого мешканця, без ознак насильницької смерті, який, за попередньою інформацією, втопився під час купання.

Того ж дня, о 17.10 у с. Шабельня Жовківського району в р. Рата місцевими жителями було виявлено та піднято на поверхню тіло 16-річного юнака, місцевого мешканця, без ознак насильницької смерті, який, за попередньою інформацією, втопився під час купання.

3 серпня, близько 04.20, у с. Ремезівці Золочівського району у місцевому озері під час ловлі риби впав з човна та втопився 40-річний місцевий мешканець.

А об 11.15 поблизу с. Чайковичі Самбірського району у р. Дністер водолазами аварійно-рятувальної маневреної групи Львівської ЦРВС було виявлено та піднято на поверхню тіло 15-річного хлопця, жителя с. Нижні Гаї Дрогобицького району, який за попередньою інформацією, втопився 30 липня під час купання.

Обставини всіх вищезгаданих подій уточнюються. Проводиться дослідча перевірка.

Фото: www.volynnews.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *