ОСТАННІ НОВИНИ

Після масованої атаки Зеленський приїхав у Дніпро

Наталя Дуляба

|

У п’ятницю, 19 квітня, президент Володимир Зеленський прибув із візитом у Дніпро, який на світанку пережив масовану атаку російських окупантів. Про це він повідомив у власних соцмережах.

Володимир Зеленський провів нараду щодо ситуації на Дніпропетровщині, захисту самого міста та всіх громад регіону. Посадовці зі свого боку доповіли про стан об’єктів критичної інфраструктури, будівництва захисних споруд, відновлення й модернізації об’єктів енергетики.

«Звичайно, подякував сьогодні й рятувальникам, які ліквідують наслідки російського ракетного удару по Дніпру. Дуже важливо, щоб кожен, хто потребує допомоги зараз, отримував її», – наголосив глава держави.

Водночас він підкреслив, що Україна «максимально активно» працює із західними партнерами задля отримання додаткових систем ППО.

Нагадаємо, вдосвіта 19 квітня російські окупанти здійснили масований ракетний обстріл Дніпра та області. У місті суттєво пошкоджений п’ятиповерховий житловий будинок, об’єкти інфраструктури, зокрема залізничний вокзал.

У місті Синельникове уражено приватні будинки, у Криворізькому районі –інфраструктурний об’єкт, а в Павлограді – підприємство.

Кількість загиблих і поранених поступово збільшувалась і сягнула семи загиблих, 34 поранених. Втім аварійно-пошукові роботи ще тривають.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook Володимира Зеленського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *