ОСТАННІ НОВИНИ

Єфремов вимагав вчинити саботаж в Луганському аеропорту

|

Гендиректор “Міжнародного аеропорту Луганськ” отримав наказ не дати висадитися на території аеропорту українським військовим від нардепа-регіонала Олександра Єфремова, пише Укрінформ.

Як написав на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Всеволод Филимоненко, співробітники аеропорту не стали його виконувати і звернулися за допомогою до нацгвардії.

“Татаринов Василь Федорович, гендиректор “Міжнародного аеропорту Луганськ”, наказує співробітникам вимкнути рубильник на підстанції, який відповідає за підсвічування посадкової смуги і за зв`язок літаків з диспетчером. Працівники аеропорту не виконали усне розпорядження свого шефа, після консультації з десантниками (які охороняють територію небесного причалу), зажадали у Татаринова принести їм наказ у письмовому вигляді”, – написав Филимоненко.

“Після чого, Василь Федорович занервував, і з круглими очима почав бігати і кричати, що це наказ особисто А.С. Єфремова і якщо його не виконати, то вночі у нас приземлитися військовий літак з українськими спецназівцями, які будуть вибивати з міста “ополченців”, – додав журналіст.

За його словами, рубильник взяли під охорону українські снайпери і Нацгвардія. Аеропорт почали оточувати “ополченці”, озброєні гранатометами, автоматами і ПЗРК.

“Готуються до штурму”, – повідомив Филимоненко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *