ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських підприємців закликають працевлаштовувати силовиків, які переходять на бік народу

|

Львівська міська організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» закликає місцевий бізнес працевлаштовувати міліціонерів та військовослужбовців, які переходять на бік людей. Сьогодні четверо львівських «беркутівців» зробили мужній вчинок – написали заяви на звільнення з органів внутрішніх справ. Наше завдання – допомогти їм, зокрема працевлаштувавши. Про це 24 січня 2014 року повідомив голова Львівської міської організації ВО «Свобода» Маркіян Лопачак, інформує прес-служба ЛМО ВО «Свобода».

За словами націоналіста, повідомлення про звільнення правоохоронців, вихід народних депутатів з фракції Партії регіонів тощо працюють на ослаблення режиму.

«Влада опирається виключно на підтримку силовиків. Наше завдання – позбавити їх цього козиря. Ми володіємо інформацією, що охочих до звільнення з лав МВС та Збройних сил України – тисячі. Однак цих людей стримує зокрема й перспектива безробіття. Тому закликаємо підприємців максимально сприяти їхньому працевлаштуванню. Це надзвичайно важливо», – зазначив Маркіян Лопачак.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *