ОСТАННІ НОВИНИ

Виконавець замаху на Федишина ховався у Криму

|

Правоохоронці вийшли на слід виконавця замаху на співвласника «Шувара» Романа Федишина півроку тому. Як інформує ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області, про це на брифінгу розповів начальник ГУМВСУ у Львівській області Олександр Рудяк.

“Півроку тому до УБОЗ ГУМВС України у Львівській області надійшла оперативна інформація про можливе місцеперебування розшукуваного в Автономній республіці Крим, яка підтвердилась у ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів”, – зазначив на прес-конференції Олександр Рудяк. – “Працівники УБОЗ ГУМВС спільно зі слідчими під процесуальним керівництвом прокурора області чітко спланували операцію та затримали зловмисника в селищі Пісочне Бахчисарайського району в приватному будинку”.

Затриманого в Криму М. шукали сім років. За «гарячими слідами» були затримані троє учасників злочинної групи, у тому числі і організатор, а четвертий учасник втік. 2007 року , розслідування по кримінальній справі відносно трьох осіб було закінчено та скеровано до суду. Згідно з вироком якого організатор засуджений до довічного ув’язнення, двоє виконавців отримали по 14 та 12 років позбавлення волі.

На даний час чоловіка доставили до слідчого управління ГУМВС України у Львівській області.

Нагадаємо, що замах на Романа Федишина стався у жовтні 2006 року, коли спрацював вибуховий пристрій під джипом бізнесмена. Сам підприємець відбувся незначним пораненням ноги, керівник його служби охорони зазнав 14 поранень. Загинула випадкова перехожа – 14-річна онука директора обласного архіву Марічка Куцинда.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *