ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині суб’єкти господарювання реалізовують алкоголь та цигарки з порушеннями

|

У березні 2013 року фахівці Міністерства доходів і зборів України перевірили у Львівській області 8 суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. Про це повідомляє прес-служба головного управління Міндоходів у Львівській області.

Під час перевірок було виявлено 15 порушень. Зокрема, 2 випадки реалізації алкогольних напоїв особам, які не досягли 18 років, 2 – торгівлі алкогольними напоями за цінами, нижчими від мінімальних роздрібних, 6 – порушень касової дисципліни.

На основі матеріалів проведених перевірок до одного із суб’єктів господарювання застосовано фінансові санкції на суму 5 тис. грн., ще до шістьох СГД очікується застосування штрафів на загальну суму 38,6 тис. гривень.

У березні на Львівщині видано 1268 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Надходження до місцевого бюджету плати за ліцензії на право оптової торгівлі, експорту (імпорту), виробництва спирту, роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами за березень склали 4,61 млн. гривень.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *