ОСТАННІ НОВИНИ

На Стрийщині затримали наркоторговця

Олег Дерев'янко

|

Житель одного з сіл Стрийського району робив «закладки» на території Львівської та Івано-Франківської областей. Про це Львівському порталу повідомили в поліції Львівської області.

За даними відомства, оперативники викрили 24-річного жителя одного з сіл Стрийського району вранці, 30 березня, поблизу дамби у райцентрі, де він саме робив «закладки».

Правоохоронці вилучили у затриманого 50 зіп-пакетів з речовинами, схожими на психотропні засоби «PVP» та «амфетамін», частину з яких він вже встиг «закласти». Окрім того, в його автомобілі було виявлено ще 40 готових «закладок» з тими ж речовинами, а за місцем проживання – ще 50 зіп-пакетів з речовинами, схожими на психотропні засоби, електронні ваги, приладдя для фасування та інші речові докази причетності до протиправної діяльності. Усе це скерували на експертизу.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *