ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії не вважають тариф на перевезення у маршрутках збитковим

|

Управління транспорту та зв’язку ЛМР не вважає, що діючий тариф на проїзд у громадському автотранспорті у розмірі 2 грн на сьогодні є збитковий, інформу є прес-служба Львівської міськради.

«Перевізники кажуть, що існуючий тариф на проїзд у міських автобусах для них є збитковий. Ми так не вважаємо, тому ми хочемо, щоб вони надали усі підтверджуючі документи, що перевезення є збиткові. Також ми хочемо бачити від них якісне надання послуг, виконання умов договору. Сьогодні ми бачимо тільки порушення. Нехай обґрунтують свої вимоги, нехай нададуть правдиву інформацію. Пропозиції щодо підвищення тарифів у перевізників різні, різниця є суттєва – від 2,45 грн до 3,6 грн. А усі вони їздять по однакових маршрутах, бо у об’єкти конкурсних пропозицій були включені і короткі, і довгі маршрути. Вони одинакові за об’ємом. Також нема обліку перевезення пасажирів. Я готовий розглядати будь-які пропозиції з боку перевізників, але з підтвердженням всіх статей витрат і з підтвердженням кількості пасажирів», – розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук.

Також Микола Жук спростував ймовірність того, що однією з причин заяв перевізників про підвищення проїзду у транспорті є їхні витрати на встановлення та обслуговування пристроїв GPS.

«Витрати на обслуговування GPS є мізерними – 60 грн в місяць. Вартість за встановлення навігації для перевізників розтермінована на 2 роки», – зазначив Микола Жук.

Нагадаємо, перевізники Львова наполягають на необхідності перегляду тарифу на проїзд у міському автотранспорті. Головні аргументи – зростання рівня мінімальної заробітної плати та здорожчання палива.

Фото: прес-служба ЛМР                           

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *