ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий просить Колодія виділити у бюджеті гроші для УКУ

|

Сьогодні під час вітального виступу на урочистому засіданні з нагоди Дня місцевого самоврядування міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до голови Львівської обласної ради Петра Колодія з проханням передбачити у бюджеті 2013 році кошти на співфінансування заходів, які проводить Український католицький університет.

А.Садовий зазначив, що УКУ є унікальним закладом, аналогів якого в Україні немає. Однак, цей заклад не отримує жодної гривні від держави, тоді як по всьому світі католицькі університети отримують співфінансування від держав.

«Сьогодні у Львові ми маємо унікальний заклад – Український католицький університет. Нема іншого такого на пострадянському просторі, нема…Є лише в нас. Він не отримує жодної гривні від держави, хоча всі католицькі університети світу отримують співфінансування від держав. Це наша гордість – принципи освіти, відсутність корупції, очі дітей, які там навчаються. Ми повинні допомогти, щоб ці діти виростали, бо немає нічого більш важливішого, ніж освіченість українського народу. Це особисте моє прохання до Львівської обласної ради», – наголосив мер Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *