ОСТАННІ НОВИНИ

У штабі Дубневича твердять, що його конкуренти готують зрив виборів

|

Спостерігачі та члени комісій від кандидата в депутати Тетяни Чорновол отримали наказ масово писати скарги на дії членів ДВК по 120-му виборчому округу. Про це йдеться у повідомленні виборчого штабу Ярослава Дубневича.
“Скарги у своїй більшості стосуватимуться, нібито, заборони спостерігачам перебувати в межах дільниці при підрахунку голосів. Таким чином, внаслідок великої кількості скарг та актів про порушення команда Т. Чорновол намагатиметься визнавати вибори недійсними на тих дільницях, які є для них  програшними. Закликаємо конкурентів вести чесну виборчу кампанію, та не вдаватись до фальсифікацій. Нагадуємо, спостерігачам та членам дільничних виборчих комісій про кримінальну відповідальність за фальсифікації на виборах”- зазначено у повідомленні.
Виборчий штаб повідомляє, що через велике навантаження,  на сайті https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AjYWvdfZW1yWdEtQalRxQTlNN0s5THp#gid=0,  на якому ведеться паралельний підрахунок голосів у 120-му виборчому округу, виникли технічні негаразди. Завдяки реагуванню працівників, сервер уже в найближчі хвилини відновить роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *