ОСТАННІ НОВИНИ

«Беркут» влаштував бійку з опозицією із застосуванням сльозогінного газу

|

Бійці спецпідрозділу «Беркут» застосували сльозогінний газ і влаштували бійку з учасниками мітингу під Верховною Радою проти законопроекту про основи державної мовної політики. Про це повідомляє кореспондент «Коментарів» з місця подій.

У зіткненні, яке тривало 10-15 хвилин, брало участь кілька сотень людей. Під час бійки бійцям «Беркуту» ламали каски і виривали амуніцію.

За словами очевидців, бійка почалася після того, як один із мітингувальників, із незрозумілих причин ударив бійця «Беркуту». Раніше провокатор був помічений в групі людей, які в супроводі міліції були заведені до мітингувальників.

По завершенні зіткнення, під оплески опозиції, частина бійців спецпідрозділу була виведена з охорони мітингувальників.

Як повідомляли «Коментарі», сьогодні Верховна Рада розглядала законопроект «Про засади державної мовної політики», розроблений «регіоналами» Ківаловим-Колесніченком. Партія регіонів зібрала під стінами парламенту близько 3 тисяч своїх прихильників, які виступають за ухвалення даного законопроекту, опозиція – втричі менше. Також нагадаємо, Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект «Про засади державної мовної політики» «регіоналів» Ківалова-Колесніченка.
Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *