ОСТАННІ НОВИНИ

На Пагорбі Слави таки спробували розгорнути червоний прапор

|

Представники Комуністичної партії України провели свою акцію на Пагорбі Слави  й спробували розгорнути червоний прапор. Про це повідомляє з місця події кореспондент «Львівського порталу».

Біля входу на меморіал «Пагорб Слави» зібралось кілька десятків людей, які розвернули  заготовлені плакати. Деякі написи на плакатах були присвячені подіям Другої Світової війни, інші звинувачували у фашизмі представників львівських організацій національного спрямування .

Під час цього до учасників акції підійшов голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді  Руслан Кошулинський, який спробував зачитати ухвалу Львівської міськради про заборону використання символіки СРСР, комуністичної і нацистської символіки на території Львова. Однак під час його промови виникла невеличка перепалка. По закінченні якої один з комуністів спробував розгорнути червоний прапор. Утім на це швидко зреагували правоохоронці й відібрали у чоловіка прапор. Самого ж правопорушника міліціонери затримали.

До слова, прапора червоного кольору практично не було видно, оскільки його розгортали в оточенні десятків людей. В основному ця акція була розрахована на журналістів, які б мали засвідчити факт на кіно- та фотокамери.  Водночас представники КПУ стверджували журналістам, що вони  сьогодні уже двічі підіймали червоний стяг над Львовом. Однак ці спроби відбувалися в затишних куточках Пагорбу Слави й залишилися непоміченими громадськістю.

Фото – Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *