ОСТАННІ НОВИНИ

Радехівський цукровий завод виробить понад 100 тисяч тонн цукру

Львівський портал

|

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк 19 жовтня в рамках робочої поїздки у Радехівський район оглянув та ознайомився із роботою підприємства ТзОВ «Радехівський цукор». Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

 «Це єдиний цукровий завод, який на даний час працює в  області. Керівництво демонструє стабільність у роботі, а також докладає усіх зусиль для розширення виробництва. Радехівський цукор користується попитом не лише у Львівській області, але й у всій Україні. Я спілкувався із керівництвом про те, щоби завод працювати не тільки посезонно, але й протягом цілого року. Також є ідея залучення тростини – це була б унікальна ситуація», – розповів Михайло Цимбалюк. 

Михайло Цимбалюк також наголосив на тому, що керівництво  заводу вкладає кошти у його модернізацію, а також створює належні соціальні умови для своїх працівників. 

Також Михайло  Цимбалюк поставив вимогу керівництву  Радехівської райдержадміністрації забезпечити  посів якісної сировини, щоб «Радехівський  цукор» міг працювати на сировині місцевого виробництва. За дорученням голови облдержадміністрації, допомогою у наданні якісної сировини підприємству буде опікуватись управління АПК Львівської облдержадміністрації. 

Радехівський  цукровий завод розпочав свою виробничу  діяльність в 1978 році. Основна продукція, що виробляється підприємством є  цукор – пісок вироблений з цукрових буряків, який відповідає ДСТУ 2316-93 (ГОСТ 21-94) та вторинна кормова сировина, а саме жом сухий та гранульований і меляса.

У 2010 році підприємством  ТзОВ «Радехівський цукор» вироблено  цукру – піску 78811 тонн, що на 27,3 % більше, ніж у 2009 році. За минулий рік питома вага підприємства у загальних районних обсягах виробництва промислової продукції становила 23,3 %. 

На даний час  добова потужність переробки цукрових буряків зросла до 7 тис. тонн за добу (проектна потужність заводу з початку виробництва становила 6 тис. тонн). 

Підприємство  переробляє цукровий буряк вирощений  як в районі, області так і в  сусідніх областях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *