ОСТАННІ НОВИНИ

Закон про заборону грального бізнесу до Президента ще не дійшов

Львівський портал

|

Станом на 18 травня законопроект «Про заборону грального бізнесу в Україні», прийнятий Верховною Радою 15 травня, не надійшов на підпис Президентові України. Про це повідомила заступник Глави Секретаріату Президента України – Представник Президента України у Конституційному Суді та Центральній виборчій комісії Марина Ставнійчук під час зустрічі з учасниками акції проти заборони грального бізнесу в Україні, повідомляє прес-служба президента.

Під час зустрічі з лідерами мітингу – Віце-президентом Української асоціації діячів грального бізнесу Г.Трипульським та представником мітингувальників І.Смирновою – Марина Ставнійчук наголосила, що Президент України готовий проаналізувати всі пропозиції, зокрема правового характеру, щодо врегулювання ситуації з гральним бізнесом в Україні.

Нагадаємо, з 12 травня розпочалася акція протесту проти законодавчої заборони грального бізнесу в Україні. Організатори наголошують, що це загрожує безробіттям у цій сфері понад 200 тисячам працівників та банкрутством десятків підприємств.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *