ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 224 військовим сім’ям дадуть квартири

|

Пропозицію значно збільшити будівництво квартир для військових наступного року, розроблену спільно з місцевими органами влади, подав командувач військ Західного оперативного командування генерал-лейтенант Михайло Куцин вчора під час зустрічі із заступником МОУ Надією Дєєвою.

Зокрема, він зазначив, що на сьогодні у Львові у черзі на отримання житла перебувають 2 тисячі 129 сімей військових. Крім того, генерал-лейтенант зазначив, що у Львові 2006 року здали 137 квартир, 2007 року – 30 квартир. Разом з тим, він підкреслив, що за останні чотири роки у місті не було здано жодної квартири за власним будівництвом військового відомства.

Відтак під час зустрічі прийняли спільне рішення про затвердження у тижневий термін переліку отримання житла військовослужбовцями у місті Львові, який передбачає втричі збільшити видачу квартир у 2009 році.

Заступник глави оборонного відомства повідомила про плани обстежити усі будівельні майданчики щодо їх відповідності до плану здачі. Вона поінформувала, що у Львові в 2008 році планується здати і заселити дві переобладнані казарми на 104 квартири по вулиці Мечникова та 120-квартирний 9-поверховий будинок по вулиці Стрийській.

У зустрічі взяли участь командувач військ Західного оперативного командування генерал-лейтенант Михайло Куцин, мер Львова Андрій Садовий, виконуючий обов’язки начальника Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління полковник Сергій Дрямов, начальник Західного управління капітального будівництва Міністерства оборони України Олексій Александров та інші посадові особи.

За інформацією сайту МОУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *