ОСТАННІ НОВИНИ

"Архібуд" звинуватив представника міської ради у криміналі

|

Сьогодні під час судового засідання по справі Знесіння ТзОВ “Архібуд” звинуватив Львівську міську раду у свідомій фальсифікації документів, передає прес-служба Громадського форуму Львова.

За даними прес-служби, представник ТзОВ “Архібуд” наголосив, що відповідач у справі, зокрема представник юридичного управління ЛМР пан Роман Оліярник, подав на розгляд суду підроблену копію оригіналу протоколу сесії ЛМР від 1.03.2007 р., на якій була прийнята одна з оскаржуваних ухвал. Представник компанії додав, що зроблено було це свідомо з метою ввести суд в оману. А саме з цієї копії, начебто, були вилучені сторінки, які стосувалися розгляду питання відведення ТзОВ “Архібуд” ділянки на вул. Довбуша, 15, що у парку «Знесіння».

Зі свого боку, представник прокуратури наголосив, що подасть необхідні запити, і якщо інформація підтвердиться, винуватців буде притягнено до кримінальної відповідальності.

Натомість представник парку “Знесіння”, Дмитро Гудима, зауважив, що на даний момент не можна робити висновків щодо недостовірності документів, наданих ЛМР у суд. Ситуацію необхідно вивчити, витребувавши оригінал протоколу цього

засідання сесії ЛМР.

Наступне засідання суду відбудеться 30 травня в 11 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *