ОСТАННІ НОВИНИ

Собівартість проїзду в маршрутках перевищила 1 грн. 60 коп. – Лобода

|

Львівські перевізники заявляють, що з тарифом 1 гривня 50 копійок їхня праця є збитковою. Про це «Львівському порталу» повідомив голова Асоціації перевізників Львова Роман Лобода.

За його словами, пропозиції щодо тарифу 2 гривні вони подали ще тоді, як виконком ЛМР затвердив ціну 1 гривня 50 копійок. Сьогодні, враховуючи ціну на дизпаливо 6,37 – 6,47 гривень за літр, це стає ще актуальнішим.

«На сьогодні ми працюємо собі на шкоду, тому що собівартість перевезення з мінімальною рентабельністю зросла. Ми ж реальні люди, якщо ми сьогодні не будемо забезпечувати рентабельності хоча б 15 – 20 % – тоді немає про що говорити. І не треба говорити, що 1,5 грн. – це задовільна ціна», – зазначив Р. Лобода.

В свою чергу, начальник управління транспорту та зв’язку Микола Шкурган під час сьогоднішнього брифінгу повідомив, що ціна на проїзд не зростатиме і пропозицій піднімати вартість проїзду від перевізників жодних не було. На його думку, сьогоднішня ціна – оптимальна, оскільки нові автобуси ще не потребують великих затрат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *