ОСТАННІ НОВИНИ

Військові ЗахОк борються зі спекою

|

У зв’язку з сильною спекою військові Західного оперативного командування посилили профілактичні заходи в місцях зберігання пального та боєприпасів. Відповідне розпорядження сьогодні віддав командувач військ ЗахОк генерал-лейтенант Михайло Куцин.

Зокрема, з метою недопущення перегріву і розгерметизації ємностей з ракетним окислювачем особовий склад цих баз і складів охолоджує резервуари, поливаючи їх водою.

Окрім того, на базах зберігання боєприпасів створені додаткові групи для посилення штатних пожежних команд. Встановлено чергування особового складу з контролю за станом пожежобезпеки. Особливу увагу приділяється тим об’єктам, на яких проводяться роботи на технічній території. У посиленому режимі несуть службу чергові команди всіх баз, арсеналів та складів. Усі засоби пожежогасіння підготовлені до застосування у будь-який час.

Особовий склад на технічній території очищує майданчики від сухої трави і чагарників. Здійснюється постійне спостереження за територією як шляхом обходу, так і зі спостережних вишок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *