ОСТАННІ НОВИНИ

Шкіль привітав створення мегаблоку

|

Народний депутат п’ятого скликання Андрій Шкиль вітає об`єднання десяти партій під егідою Президента Віктора Ющенка в єдину силу й вважає за доцільне укрупнення за такою ж схемою БЮТ.

«Я дуже позитивно оцінюю те, що відбулося об`єднання й, тим більше, задекларовано злиття й створення єдиної політичної сили. Ми в БЮТ теж до цього йдемо, і, я думаю, що невдовзі буде оприлюднено інформацію про створення на базі БЮТ єдиної політичної партії», – сказав він.

Крім того, він заявив, що підтримує таке злиття пропрезидентських сил ще й тому, що для БЮТ дуже важливо, щоб на «електоральному полі було якнайменше дрібних гравців».

За його твердженням, вони «будуть відбирати очки в демократичних сил, і віддавати їх недемократам. У цьому була проблема, а зараз цю проблему знято», – передає «Главред».

Нагадаємо, 5 липня «Наша Україна», «Уперед, Україно!», НРУ, УНП, «Собор», ХДС, Європейська партія, ПОРА, КУН, Партія захисників Вітчизни підписали декларацію про створення блоку для участі у виборах до парламенту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *