ОСТАННІ НОВИНИ

Випускник із Трускавця набрав максимальний бал на незалежному тестуванні

|

Учень трускавецької загальноосвітньої школи № 1 Тарас Альберда – єдиний в Україні випускник, який набрав максимальну кількість балів з історії України та української мови під час незалежного тестування. Міністр освіти і науки України Станіслав Ніколаєнко, перебуваючи сьогодні у Львові, нагородив трускавецького школяра.

За досягнення в навчанні Міністр вручив Тарасові Альберді годинника. «Тепер цей хлопець завдяки нашій політиці може стати студентом будь-якого українського університету», – запевнив Станіслав Ніколаєнко.

У розмові з журналістами хлопець зізнався, що наразі не визначився, де навчатиметься. «Я ще нікуди не вступив, не отримав поки що і пропозицій від ВНЗ. Оскільки мені більше імпонує гуманітарний напрямок, то, думаю, що оберу або історичний, або юридичний факультети», – сказав хлопець.

Стосовно навчального закладу, у якому Тарас Альберда планує вивчати улюблені предмети, то скоріше за все це буде один із львівських або столичних ВНЗ.

Ділячись секретом підготовки до тестування, Тарас Альберда сказав, що його як такого немає. «Я маю на увазі, що потрібен лише один відсоток таланту дев ’яносто – праці. Випускникам можу порадити тільки наполегливу працю», – сказав він.

Тарас Альберда на незалежному оцінюванні взяв 200 балів із 200, таких результатів він досяг у предметах з історії України та української мови. Окрім нього, в Україні по двісті балів ще набрали двоє випускників. Утім, вони досягли максимальних результатів з інших дисциплін.

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *