ОСТАННІ НОВИНИ

Пікети облгазів перемістилися до Генпрокуратури та Мінпаливенерго

|

14 грудня представники шістьох газотранспортних підприємств пікетували у Києві НАК «Нафтогаз України», але жодної реакції від цієї структури не було, хоча пікет відбувався у робочий час, і керівництво «Нафтогазу» було в приміщенні. Облгази продовжують пікетування. Про це повідомили сьогодні у прес-центрі ВАТ «Волиньгаз».

14 грудня близько 400 представників регіональних газотранспортних підприємств пікетували також приміщення Кабміну. Пікетники передали офіційне звернення до уряду з приводу тиску на «облгази». До них вийшов представник Департаменту зі зв’язків з громадськістю та допоміг у реєстрації звернення.

Сьогодні кількість пікетників збільшилась, а їхні акції протесту проходитимуть біля приміщення Генпрокуратури, Мінпаливенерго та Національної комісії з регулювання електроенергетики.

Мітингувальники отримали відповідні дозволи від столичної влади для проведення акцій протесту і сподіваються на діалог із державними структурами, до яких вони офіційно звернулися.

Нагадаємо, що вчора представники трудового колективу ВАТ «Волиньгаз» відбули до Києва, аби взяти участь в акції протесту, організованій представниками «облгазів», яким НАК «Нафтогаз України» відмовив у продовженні угоди на газопостачання. В акції протесту беруть участь також представники інших «опальних» обласних газових господарств – зі Львова, Івано-Франківська, Чернівців, Ужгорода та Чернігова. Передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *