ОСТАННІ НОВИНИ

У День незалежності на Львівщині палатимуть 15 вершин

|

Громадські організації за підтримки обласного управління у справах сім’ї та молоді в ніч з 23 на 24 серпня планують запалити вогнища у 15 місцях, які розкидані по всій території області і які мають національно-патріотичне значення. Як повідомив начальник управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА Андрій Корнат, наразі відомо лише чотири точки, де горітиме вогнище.

Зокрема, його запалять на горі Маківка, що у Сколівському районі, в селі Зашків на Жовківщині, Нагуєвичі на Дрогобиччині та в Підлиссі у Золочівському районі. Щодо решти „палаючих вершин”, то організатори заходу мають визначитися до кінця цього тижня.

Вогнища запалять і підтримуватимуть усю ніч громадські організації, які планують розбити в цих місцях наметові містечка.

За словами Андрія Корната, вогонь також горітиме і весь день. Потім на кожній палаючій вершині будуть зроблені лампадки, у яких 15 вогників доставлять до Львова. Їх мають встановити у центрі міста, біля пам’ятника Тарасові Шевченку, де розпочнеться вечірня програма святкування Дня незалежності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *