ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра нагородять кращих талантів ЛНУ імені Франка

|

Завтра у національному театрі опери і балету імені С.Крушельницької відбудеться гала-концерт десятого фестивалю мистецтв „ “ Таланти Франкового Університету”, про це йдеться у прес-релізі, надісланого оргкомітетуом фестивалю.

За даними організаторів, упродовж жовтня 2005 року у першому відбірковому турі в 10 номінаціях змагалося майже 300 конкурсантів, з яких 120 потрапили до другого туру. З 15 по 17 травня відбувся II тур, за результатами якого журі визначило переможців.

Поруч із переможцями на сцені будуть університетські мистецькі колективи: Народний ансамбль пісні і танцю «Черемош», Народний камерний оркестр, Народна капела бандуристок «Зоряниця», модерн-балет «Далькроз», переможці минулорічного Фестивалю Ольга Хуторянець та Марійка Лазуренко – відкриття IX Фестивалю, Лауреат першої премії у номінації «Соліст-вокаліст» (естрадний жанр).

Нагороджуватимуть переможців Ректор Львівського національного університету імен Івана Франка проф. Вакарчук Іван Олександрович та проректор із науково-педагогічної та виховної роботи Мамчур Звенислава Ігорівна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *